Kamis, 01 November 2012

- MY BIOGRAFI (BASA SUNDA) -


Fuad lahir di Cimahi, 8 Mei 1997. Ngaran lengkapna Fuad Hasan.  Fuad miboga sodara 2, nyaeta Faris Hamzah (24) sareng Lukman Hakim (20). Sakaluarga Fuad teh lahir di Purbalingga, Jawa Tengah. Kacuali Fuad (cimahi) sareng Bapana (Jepara). anak Bungsu. Umur Fuad ayeuna 15 Taun.

            Fuad mimiti sakola nyaeta pas taun 2002 nepika 2003 di TK Namira. Terus Dilanjutkeun ka SDs Budhi Luhur taun 2003 nepika 2008. Fuad kabiasaana maen bal jeung babaturanna. Salain eta Fuad osok maen BMX jeung kaka na nu kadua. Nepika labuh sampe kulit tulang keringna robek.
            
           Di Taun 2009 Fuad asup ka Sakola SMPN 9 Cimahi, didinya Fuad asup ka Kelas 7B, 8A, sareng 9G. Di Smpn 9 Cimahi Fuad Ngiluan loba Ekstrakulikuler, nyaeta Futsal, Bal, Voli, jeung sajabanna. Tapi nu disariuskeun ngan Futsal wungkul. 
Pas Aya seleksi tim Futsal Smpn9 Cmh jadina Kapilih. Ngan prestasina kirang.

            Nincak ka taun 2012 Fuad Hasan  ngalaksanakeun Ujian Nasional (UN) di Smpn 9 Cimahi, didinya teh Fuad Lulus, neruskeun ka SMAN 3 CIMAHI. Di MOPD Fuad asup ka kelompok (kelas) X-1 alias “Rock n’ Roll”.                                
Kelas eta teh pang kompakna, hasilna Kelas Rock n’ Roll nyabet kabeh gelar lomba kakompakan, keramean, jsb nepika aya 5 hasilna.
            
           Geus selesai MOPD Fuad Asup ka Kelas X-3, didinya Fuad ngilu maen Futsal di X-3. Aya Lomba Futsal antar Kelas X di Sman 3 Cimahi X-3 Teh Juara, Fuad didinya dijadikeun Kiper. Fuad Ge baheula pas SD kelas 6 pernah Juara Lomba Cerdas Cermat bergengsi.

Ekstrakulikuler nu di seriusan ku Fuad ayeuna nyaeta Divisi ICT, kusabab Fuad leuwih lancar ngeunaan computer.

4 komentar:

 
Copyright 2012 Fuad Hasan. Powered by Blogger
Blogger by Blogger Templates FUAD CAKEPPersonal Blogger Templates